România reală
10 septembrie 2016
Fotografia de nuntă – 100 de tehnici de la profesioniști – REVIEW
27 octombrie 2016
Show all

#Selfie69

Ieri am fost la cinema să văd prea lăudatul film #Selfie69, film pe care îl așteptam de ceva timp. Inițial am văzut trailerul care mi s-a părut super bun, mult diferit față de celelalte trailere românești, fapt ce mi-a stârnit curiozitatea. Desigur că acest lucru nu s-a întâmplat și la prima parte pe care am văzut-o cu două zile înainte de a vedea partea a doua. Deci diferența dintre ele este enormă, parcă nici n-ar fi regizate de același om.

Nu voi discuta prea mult despre actori, acțiune și nici nu mă voi apuca să povestesc prea mult, filmul e savuros dacă îl vezi și nu dacă ți se povestește. Distribuția este solidă, cu actori foarte buni care se mulează perfect pe scenariul uimitor de bine scris. Replicile sunt memorabile la fel ca și scenele, practic în aproape 2 ore de film, dacă ai simțul umorului dezvoltat este foarte posibil să nu te oprești din râs, iar acest lucru l-am simțit și din sală, s-a râs în permanență.

Cred că #Selfie69 este unul din cele mai bune filme românești de comedie, iar acest lucru e îmbucurător. După ce s-au produs B.D.-urile și Nea Mărin, am cam scârțăit pe partea de comedie și vorba aia, cum ar zice nea Amza Pelea „Olele, multă vreme trecu, știi, multă vreme trecu„.

Vă recomand să-l vedeți, chiar dacă mulți nu aveți încredere în filmele românești doar pentru că sunt românești, dar acesta este bun, foarte bun și sunt convins că dacă replicile erau în engleză, filmul era foarte apreciat inclusiv pe plan internațional.

Am uitat să precizez, regizorul filmului este o femeie și o cheamă Cristina Iacob.

Comments are closed.