Scoate-mă tu, ca să nu ți-o scot eu!

Până la un punct – Marin Sorescu
6 aprilie 2016
Mai am un singur dor – Mihai Eminescu
8 aprilie 2016
Show all

Scoate-mă tu, ca să nu ți-o scot eu!

A fost o perioadă în care primeam cereri de prietenie pe facebook de la persoane pe care le aveam deja în listă. O vreme am vrut să trăiesc cu impresia că am fost eliminat din greșeală, tocmai pentru a nu-i pune într-o lumină proastă pe acei indivizi, dar de azi m-am hotărât să nu mai cred asta și să îi pun pe un piedestal timp în care îi voi arăta cu degetul. Sincer, mi se cam rupe de tot restul lumii, ce se află dincolo de pragul casei mele sunt simpli oameni pe care încerc să îi tratez cu respect așa cum am fost educat și nimic mai mult. Cine dorește să fie în prejma mea sau să îmi dea bună ziua pe stradă primește exact ce oferă, cine nu, să se ducă dracu, le urez multă sănătate.

Eu urăsc curvele și oamenii falși, iar faptul că mă elimini și mă adaugi din lista de prieteni ca într-un joc virtual, doar când ai tu chef și nevoie, te definește ca om, un om josnic, fără caracter. Pentru mine nu e frustrant că se întâmplă aceste lucruri, mă deranjează că noi ca oameni nu putem să progresăm la nivel intelectual, și aici mă refer la acel intelect care ține de respect reciproc. Indiferent că ideile noastre nu sunt în concordanță, putem avea acea stimă față de părerea celuilalt. Și eu mă lupt pe facebook cu o gramadă de oameni care sunt mai rău decât mine, mult mai fixiști și încăpățânați, dar am două opțiuni, ori îi dau unfollow și păstrez o relație de prietenie, ori îl scot de la prieteni și mă duc dracu în lumea largă fără să mai aud de el, dar niciodată nu acționez folosind acea parte din creier care e pusă în mișcare de bășini. Și știți de ce zic asta, pentru că am avut cazuri de „oameni” care m-au scos de la prieteni din motive știute doar de ei și după nu știau cum să îmi dea add, ba mai mult, cădeau în penibil dacă ne întâlneam față în față și încercau să găsesască scuze pentru acțiunea lor măreață. Penibil!

Urât domnilor, urât! Data viitoare când dați unfriend, dați și block, ca să fie treaba treabă, dar nu mai ciocăniți la porțile contului meu, căci acestea nu vor mai fi deschise niciodată! Na că am zis-o! :))))))

Numai bine! 🙂

Comments are closed.