Prefă-te că simți!
13 martie 2016
Îmi place de tine!
13 martie 2016
Show all

Mereu mă voi întoarce!

Am zis de mult că o sa plec și nu-mi va mai păsa de ceea ce se întâmplă. Am făcut-o, am plecat, dar m-am întors! Mereu fac asta. Îmi spunea cineva la un moment dat că e mai simplu să fugi decât să lupti, dar m-a atenționat sa am foarte mare grijă să nu mă împiedic. Atunci am înțeles că trebuie să mă întorc și să-mi continui lupta.

De ce să fugi ca un laș? De ce să te lași influențat de tentațiile vieții? Am ajuns să ne bazăm prea mult pe principii suntem mult prea idealiști, speram la lucruri care încă nu s-au împlinit, comparăm ceea ce am trăit cu ceea ce credem că o să trăim. De ce fugim de trecut? De ce ne teleportăm direct în viitor? Stai, chinuie-te, luptă pentru tine și nu ignora prezentul, nu mai fugi de el. Eu m-am întors și nu regret, mi-am dat seama că viața își pune amprenta pe tine doar dacă o lași și am mai înțeles că nu trebuie să tratez viața ca pe un joc video cu nivele pentru că asta e realitate nu ficțiune. Nimeni nu îți mai dă o a doua șansă la viață, aici dacă ai văzut mesajul „Game over” fi sigur că s-a terminat.

Din anumite puncte de vedere eu sunt o persoană perfecționistă, iar daca nu sunt sigur în totalitate de un lucru, nu renunț la el și mă asigur ca totul sa fie perfect. Toate au o rezolvare în viață și nimic nu e imposibil. Cred foarte mult în mine și din păcate cred foarte mult și în oamenii din jurul meu, iar uneori nu e tocmai bine. Poate și din pricina acestui lucru am ales să plec, dar cât timp am stat plecat am analizat situația și am decis să mă întorc. Am înțeles că nu merită să fug. Nu, nu merită!

Consideri că e decizia bună să pleci? Pleacă! Dar nu uita să te întorci, acum, cât mai ai ocazia!

Numai bine! 🙂

Comments are closed.