Cel mai bun prieten?!
25 februarie 2016
Fotografia, lumea mea
27 februarie 2016
Show all

Iubesc muzica!

Pentru că tot vorbeam în ultimul articol despre cine e cel mai bun prieten, ei bine, pentru mine muzica e cea mai bună prietenă. Știe ce să spună și când să o facă, nu pune întrebări și mă înțelege de fiecare dată. Niciodată nu am fost dezamăgit de ea, împreună am râs, împreună am plâns și am mers braț la braț indiferent de situație.

Iubesc muzica pentru că și ea mă iubește pe mine. Este o iubire reciprocă, ea îmi mângăie sufletul, iar eu îi ofer toată înțelegerea și atenția din lume. Când suntem împreună mă pierd în lumea ei, visez, trăiesc și simt.

Muzica este cea mai dulce alinare pe care o pot avea și singura care îmi oferă liniștea deplină. Nu am artiști preferați, nu sunt un fan înfocat al unui singur artist, iubesc tot ce scoate sunete frumoase. Nu judec și nu acuz ce se cântă, vocea nu are nicio vină că mintea nu e capabilă să se ridice la nivelul ei. Mai întâi ascult vocea și după versurile. Degeaba ai o melodie bună, dacă o cânți prost. La fel e și la oameni, degeaba ai o minte strălucită, dacă comportamentul tău e josnic.

Postez ce ascult în acest moment, sper să vă placă!

Numai bine! 🙂

Comments are closed.