Reușește singur!
10 martie 2016
Prefă-te că simți!
13 martie 2016
Show all

Folosește-mă și pleacă!

Ajut și nu o fac din obligație ci din propria inițiativă. Nu pot spune că e o calitate, cel puțin eu nu o văd așa, este o chestie de bun simț și educație. Din păcate de foarte multe ori acest obicei îmi cauzează deoarece oamenii înțeleg cu totul diferit acest lucru. Dacă la început realizează că ești acel om săritor pe care se pot baza oricând, după un timp încep să considere că ceea ce faci trebuie să o faci pentru că ești obligat și din pricina acestui lucru ești tratat ca un „extra life” ca la jocurile video.

Sunt obișnuit să fiu tratat astfel, sunt obișnuit să fiu folosit, văd asta și mă deranjează, dar din păcate nu am ce face, așa am fost crescut și acum îmi e greu să mă dau după trendul actual. Nu mă pot schimba într-o scârbă de om doar pentru că așa e la modă. Nu vreau să devin acel om pervers și egoist doar pentru a-mi fie mie bine, pentru că pe acest pământ nu trăiesc de unul singur, pe lângă mine mai trăiesc vreo 7 miliarde de oameni (nu i-am numărat). Știu că îmi fac rău mie, dar până la urmă ce e de făcut, să mă izolez? Să devin acel om indiferent și ciudat? Nu, nu o voi face, o să continui să fiu același om slab care ajuta,  care asculta și care înțelege și nu ai decât să îmi întorci spatele, fă-o fără griji pentru că nu te voi împușca, o vei face singur la un moment dat!

Strânge-ți lucrurile și pleacă, ți-ai terminat treaba aici! Nu îmi pasă că te-ai folosit de mine, de fapt te-ai folosit pentru că am vrut eu, și stai liniștit pentru că nu o să îți cer nota de plată la final, fac eu cinste de data asta!

Numai bine! 🙂

Comments are closed.