Dezamăgiri umane
15 iulie 2016
Meseria de fotograf
27 iulie 2016
Show all

Despre Pokemon Go

Zilele trecute spuneam pe Facebook că mi-am instalat Pokemon go. Sincer să fiu nu ştiam exact despre ce e vorba, dar dragostea din copilărie pentru aceste desene m-a determinat totuşi să instalez aplicaţia. Evident că înainte să fac acest lucru am citit o grămadă de articole pe net, atat de la noi cât şi din presa străină şi pot spune că unele poveşti m-au cam speriat puţin. În fine, am zis să risc, până la urmă ce putea să mi se întâmple? Până la vârsta asta nu m-am lăsat pradă drogurilor şi tutunului, deci o amărâtă de aplicaţie n-avea cum să aibă câştig de cauză în faţa conştiinţei mele.

Zis şi făcut, descărcat şi instalat. Acum ia şi pune-te pe jucat! Din emoţia nerăbdătoare cauzată de valul de isterie venit de peste ocean, am rămas puţin cam uimit, căci nu vedeam nimic grozav în această aplicaţie. E clar că ideea cu această aplicaţie e strict pentru marketing şi nimic mai mult. Poveştile cum că ar ajuta la îmbunătăţirea relaţiilor interumane şi că este benefică pentru sănătate, chipurile faci mişcare când te joci, sunt doar sloganuri care ajută la promovarea ei. Altfel este un joc idiot, cu o grafică ce lasă de dorit, iar vârsta recomandabilă pentru a juca acest joc este cuprinsă între 7 şi 12 ani, desigur cu supravegherea unui adult.

După ce am instalat aplicaţia am învăţat două lucru despre americani.
1. Că atunci când vine vorba de vândut ceva sunt maeştrii, chiar ştiu să-şi vândă produsele.
2. Că sunt un popor de idioţi, iar coeficientul de inteligenţă este mult sub media europeană.

Nu vă recomand să instalaţi această aplicaţie, pentru că este o totală pierdere de timp şi nu are nimic productiv în ea. O sugativă de net, timp şi baterie. Rămân la vechea iubire, cornurile chipicao şi ale sale abţibilduri cu pokemoni.

2 Comments

 1. pikachu spune:

  Atat ca nu e facut si vandut de americani ci de japonezi

  • Sorin Daniel spune:

   Ups, asa e! Uite, asta e un aspect care mi-a scapat, am fost pacalit de faptul ca jocul a fost lansat initial in SUA, Australia si Noua Zeelanda.
   Greseala mea, buna sesizare! 😀