Trăiește, bucură-te, simte!
25 februarie 2016
Iubesc muzica!
26 februarie 2016
Show all

Cel mai bun prieten?!

Uneori simțim nevoia să vorbim cu cineva lucruri mai importante din viața noastră. Dar oare alegem persoana potrivită? Fără a fi fals și cu riscul de a-mi jignii prietenii (n-ar fi prima data), de multe ori cred că am greșit pentru că m-am deschis atât de mult. În general, oamenii cu cât îți află mai mult din probleme, cu atât încep să te judece și mai rău. Devii o persoană vulnerabilă și neinteresantă, și poți ajunge în situația în care ești considerat ca omul ală stresant care are probleme tot timpul. Așa că nu fiți naivi să credeți că oamenilor le face plăcere să vă asculte problemele tot timpul, se vor plictisii la un moment dat și vă vor respinge. În naivitatea mea, am făcut greșeala de a crede în oameni și au reușit să mă dezamăgească pentru că n-au înțeles acest rol. Consider că au făcut confuzia vieții lor judecându-mă prin prisma acestui aspect, dar timpul va rezolva problemele. La un moment dat am spus o vorba: „Faptele pe care le faci ți se vor întoarce, niciun om nu pleacă de pe pământ fără să-și plătească datoria!

Să știți că meseria de cel mai bun prieten nu e ușoară și nu o înțeleg mulți. Trebuie să aveți foarte mare atenție în cine vă încredeți, v-am mai spus într-un articol precedent părerea mea despre oameni, deși poate mulți mă judecă pentru acea părere, eu continui să cred în ea, cu oamenii chiar trebuie să fii prudent mai ales când vine vorba despre viața ta.

Închid articolul cu un citat: „Prieten adevărat e cel care, chiar dacă te cunoaște bine, continuă să te placă. (Elbert Hubbard)

Numai bine! 🙂

Comments are closed.