Batman vs. Superman

Dunărea și Oltul – George Coșbuc
2 aprilie 2016
Iubind în taină – Mihai Eminescu
3 aprilie 2016
Show all

Batman vs. Superman

Zilele trecute am fost la cinema să văd blockbusterul american „Batman vs. Superman”, o producție marca Warner Bros. Pictures. Nu mă omor după genul acesta de filme cu super eroi, dar nici nu îmi displac, așa că m-am hotărât să mă duc. Trebuie să știți de la bun început că filmul are 2 ore jumătate, deci e posibil să vă plictisiți, mai ales dacă vă regăsiți în situația mea în care nu vă pasionează astfel de filme. Sunt momente de acțiune maximă pe care le trăiți cu intensitate, dar și momente moarte în care te simți ca la o telenovelă. Filmul nu duce lipsă de poveste, iar chestia asta mi-a plăcut pentru că regizorii au încercat să imbine suprarealismul cu realitatea, dar și aici e chestie de gust, nu prea îmi plac filmele SF, iar acest film nu duce deloc lipsă de SF, adică partea cu monștri, dinozauri, forțe extraterestre, mi se pare depășită pentru vârsta și convingerile mele, am trecut de faza asta de mult și nu mă mai atrage. Poate dacă vedeam filmul acum 8-9 ani priveam cu alți ochi.

Filmul este 3D, iar efectele sunt bune, se vede că s-a lucrat bine la acest capitol. Vă spuneam în articolul precedent că efectele din „London has fallen” nu sunt cine știe ce, dar acesta e produs de Millenium Films in colaborare cu casa de producție a lui Gerard Butler, iar „Batman vs. Superman” e o producție Warner Bros., e normal ca pretențiile să fie mai mari.

În concluzie îl consider un film ok, dar nu excepțional, dacă sunteți atrași de science fiction merită văzut , dacă nu, stați acasă sau alegeți alt film. În schimb, dacă primiți o invitație la film din partea cuiva, acceptați-o, filmul e decent și e un motiv bun de ieșit din casa.

Nota pentru el este 7. Plusurile sunt: povestea, actorii și efectele speciale. Minusurile: mult prea SF pentru mine, scenariul prost realizat în unele momente.

Comments are closed.