Antena 3, problemă națională

Răbdare
18 februarie 2016
Momente critice
18 februarie 2016
Show all

Antena 3, problemă națională

Scandalul din aceste zile cu evacuarea trustului Intact îmi aduce aminte de disputa dintre Ponta si Iohannis. În acest moment țara este la fel de împărțită ca la alegeri, deci este clar că votul de la ultimele prezidențiale a fost împărțit între fanii și haterii Antenei 3. După cum știți, au câștigat haterii, care azi au trăit dezamăgirea vieții, alesul lor le-a ținut partea antenelor, din punctul meu de vedere, făcând-o pe bună dreptate.

Se pare că poporului îi place panarama și se ghidează după niște criterii fixate de alții. Dacă lor le-a intrat în cap ideea că ăștia sunt lingăi, pai nu mai ai nici o șansă sa le-o scoți. Sunt ferm convins că mulți dintre acești ipocriți care fac pe vitejii pe internet și pe stradă, au urmărit și urmăresc cel putin o emisiune produsă de acest trust, dar fiind idioți, ei cred că „Intact” se referă strict la Antena 3. GREȘIT!

Vă spuneam într-un articol precedent că este bine să avem răbdare și să judecăm cu mai mult calm și înțelepciune situațiile.  Așa că indiferent cât de enervanți ar fi acești oameni pentru unii, lăsați-i să își facă treaba. Cât timp își plătesc dările către stat, respectiv, către mine, puțin îmi pasă ce războaie poartă cu X sau Y. Dacă îmi face plăcere să îi ascult, o fac, dacă nu, schimb programul, că de aceea am aproape 100 de canale.

Numai bine!

 

Comments are closed.